מתכון

כרישה מזוגגת ביין, הל, צימוקים ועצמות מוח

יוני 2019
1 דירוגים
כרישה מזוגגת ביין, הל, צימוקים ועצמות מוח של שף עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו
כרישה מזוגגת ביין, הל, צימוקים ועצמות מוח של שף עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו

לעיתים נדירות כרישה מקבלת תפקיד ראשי, אבל בראש השנה רק מתבקש לפנות לה את מרכז הבמה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות.

2

מערבבים ציר ויין בקערה.

3

מסדרים כרישה, עצמות מוח, צימוקים, תרמילי הל ושום בתבנית בעלת דפנות גבוהות.

4

יוצקים את הנוזלים ומתבלים במלח גס.

5

מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום.

6

צולים שעה עד שמוח העצמות עשוי מבפנים והכרישה רכה ומזוגגת.