מתכון

לבבות ארטישוק א-לה רומאנה

דצמבר 2018
1 דירוגים
לבבות ארטישוק א-לה-רומאנה מוקפצים עם שרי, בזיליקום, שום ופרמזן של שף אייל דיין. צילום וסטיילינג: טל סיון-צפורין
לבבות ארטישוק א-לה-רומאנה מוקפצים עם שרי, בזיליקום, שום ופרמזן של שף אייל דיין. צילום וסטיילינג: טל סיון-צפורין

מנה חגיגית של לבבות ארטישוק מוקפצים עם שרי, בזיליקום, שום ופרמזן

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לקונפי שום

1

יוצקים מעט שמן לסיר קטן, מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד לריכוך.

לירקות

2

צורבים במחבת את רבעי הארטישוקים ביחד עם חצאי עגבניות השרי וקונפי שום. מתבלים במלח ובפלפל. לאחר שמכבים את האש מוסיפים את התרד הקצוץ ואת עלי הבזיליקום ומערבבים.

להגשה

3

מסדרים את תבשיל הירקות על צלחת הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן המגוררת.