מתכון

לביבות זוקיני מושלמות

11 דירוגים
לביבות זוקיני. צילום: shutterstock
לביבות זוקיני. צילום: shutterstock

לקחתי את המתכון של סבתא מריקה ללביבות קישואים בולגריות, החלפתי את הקישוא בזוקיני והוספתי אגוזים וקליפת לימון

נמנעים מטיגון? מחמממים תנור ל- 200 מעלות. מסדרים את הלביבות בתבנית על נייר אפיה ואופים 20-15 דקות להתייצבות והזהבה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

סוחטים את הזוקיני לניקוז הנוזלים העודפים (זה חשוב במיוחד אם בכל זאת משתמשים בקישואים, אחרת תזדקקו לתוספת של פירורי לחם מעבר לכמות הנקובה).

2

מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומתבלים.

3

מטגנים לביבת ניסיון במחבת טפלון עם מעט שמן כדי לבדוק את מידת היציבות ואת הטעם.

4

אם יש זמן, משהים את התערובת למשך 15 דקות במקרר.

5

נוטלים מהתערובת כמות של כף בכל פעם ומטגנים לביבות 2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

6

מגישים חם או בטמפ' החדר. טעים עם מטבל של יוגורט או בפיתה עם טחינה.