קציצות זוקיני וגבינות עיזים ברוטב סלרי לימוני של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן קציצות זוקיני וגבינות עיזים ברוטב סלרי לימוני מאת מאיה דרין 20 דקות קל כשר צמחוני קציצות גבינתיות עם מעטפת פריכה ולב רך ונימוח למתכון המלא
צילום: ענת לבל לביבות זוקיני וגבינות מאת ענת לבל ובשיתוף המחלבה מבית יצחק 25 דקות קל כשר צמחוני הלביבות האלה הן הכי קלות שיש וכל כך טעימות! פריכות מבחוץ, עסיסיות מבפנים ועם המון גבינה שנמסה לתוכן למתכון המלא
לביבות במיה של רינת צדוק. צילום: שני בריל לביבות במיה מאת רינת צדוק קל כשר צמחוני ילדים מתים על הלביבות האלו. הן מהירות להכנה וזו אחלה מנה עיקרית לארוחה קיצית למתכון המלא
כדורי זוקיני ופטה של שי לי ליפא | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע כדורי זוקיני ופטה מאת שי לי ליפא קל מאוד כשר צמחוני 2 דירוגים פשוטים להכנה וטעימים גם בטמפ' החדר. הם נוחים מאוד לאכילה בחוץ - פשוט משפדים אותם על קיסם או דגלון למתכון המלא
לביבות זוקיני. צילום: shutterstock לביבות זוקיני מושלמות מאת אורלי פלאי ברונשטיין רבע שעה קל מאוד כשר צמחוני 11 דירוגים מתכון בהשראת לביבות קישואים בולגריות, בתוספת אגוזים וקליפת לימון למתכון המלא
לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה מאת איגור אוסביאצקי 10 דקות קל כשר צמחוני 3 דירוגים גרסה קצת שונה ללביבות תפוחי האדמה הקלאסיות והמוכרות, המתאימה לחנוכה ולכל השנה למתכון המלא
לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי מאת שון בן דור ("קליפסו") 3:30 שעות קל לא כשר פירות ים 2 דירוגים יש המון גרסאות ללביבות פראסה. הייחוד כאן הוא שהכרשה והבצל עוברים אידוי ממושך ואטי (כ-3 שעות) שמרכך אותם מאוד למתכון המלא
קציצות ירקות ותירס של רינת צדוק. צילום: שני בריל קציצות ירקות ותירס מאת רינת צדוק 35 דקות קל כשר טבעוני 24 דירוגים שילוב של ירקות שילדים אוהבים עם כאלה שהם לא תמיד רוצים לאכול, בקציצות אפויות רכות מבפנים ופריכות מבחוץ למתכון המלא
לביבות בטטה וקישואים בשמנת חמוצה של חגית רוקח. צילום: רמי זרנגר לביבות בטטה וקישואים בשמנת חמוצה מאת חגית רוקח 45 דקות קל מאוד כשר צמחוני 3 דירוגים לביבות בטטה בריאות וטעימות שתוכלו להגיש לילדים לארוחת צהריים לצד שמנת חמוצה וירקות טריים למתכון המלא
תערובת לביבות ססגוניות של פאולין שובל. צילום: איל גרניט תערובת לביבות ססגונית מאת פאולין שובל שעה קל כשר צמחוני 2 דירוגים כל סוגי ירקות השורש טובים להכנת לביבות: בטטה, סלק, קישוא, לפת, ארטישוק ירושלמי וגזר. את הסלק השאירו לסוף למתכון המלא
לביבות קישואים ברוטב יוגורט. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר לביבות קישואים ברוטב יוגורט מאת דגנית ניר יורמן 10 דקות קל כשר צמחוני 3 דירוגים לביבות רעננות וכיפיות עם רוטב טעים, שיכול להתאים גם כרוטב קליל לסלט למתכון המלא
קציצות קישואים וזעתר. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע קציצות קישואים וזעתר מאת מיכל מוזס 5 דקות קל מאוד כשר אוכל בריא 3 דירוגים קציצות קישואים צמחוניות שמקבלות סיבוב מעורר תאבון בזכות השילוב ההרמוני של גבינות ועלי תבלין למתכון המלא