מתכון

לביבות כרישה

דצמבר 2015
לביבות כרישה. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
לביבות כרישה. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

כפתיקאס די פראס - לביבות כרישה מסורתיות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטיגון:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים כרישה במי מלח כ-20 דקות לריכוך. מסננים וסוחטים היטב את עודפי המים.

2

מעבדים את הכרישה עם שאר החומרים במעבד מזון בפולסים לקבלת עיסה די אחידה. מעצבים קציצות מעט שטוחות.

3

מחממים מחבת טפלון עם שמן, ומטגנים עד שהלביבות זהובות. מניחים על נייר סופג.

רוצים לביבות פריכות?
מטגנים אותן במטגנת חשמלית או בסיר טיגון. מחממים ל-170 מעלות, ומטגנים 4-3 דקות עד לקבלת לביבות במעטה שחום ופריך.