קציצות פראסה ודגים עם סלסה עגבניות של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: Shutterstock קציצות פראסה ודגים עם סלסה עגבניות מאת אורלי פלאי ברונשטיין שעה ורבע קל כשר דגים קציצות עסיסיות וטעימות עם דג טחון שמחליף את הבשר המסורתי, בתוספת קליפת לימון למתכון המלא
קציצות כרישה עם טרגון של מיכל חביביאן | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו קציצות כרשה עם טרגון מאת מיכל חביביאן 1:30 שעות קל כשר צמחוני 8 דירוגים התשובה הפרסית לקציצות הפראסה הבלקניות. המרכיב הסודי - טרגון למתכון המלא
לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי מאת שון בן דור ("קליפסו") 3:30 שעות קל לא כשר פירות ים 2 דירוגים יש המון גרסאות ללביבות פראסה. הייחוד כאן הוא שהכרשה והבצל עוברים אידוי ממושך ואטי (כ-3 שעות) שמרכך אותם מאוד למתכון המלא
קציצות פראסה (כרשה) ופרגיות בלימון של דניאלה לרר. צילום: רן בירן קציצות פראסה (כרשה) ופרגיות בלימון מאת דניאלה לרר שעתיים וחצי למתקדמים כשר קציצות 6 דירוגים אמי הייתה מכינה קציצות פראסה עם בשר. אורי בני מכין אותן עם פרגיות כדי שיתאימו לקיץ למתכון המלא
לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל מאת שפית אביבית פריאל 40 דקות קל כשר צמחוני 4 דירוגים הגרסה של אביבית עסיסית בזכות השילוב של זוקיני וכרשה, ירוקה וארומטית משום שפע העשבים ודשנה הודות לקשקבל למתכון המלא
קציצות פראסה עם בהראט. צילום: בן יוסטר | סגנון: אוריה גבע קציצות פראסה עם בהראט מאת אורלי פלאי-ברונשטיין וסבינה ולדמן 1 שעה קל כשר בשר 1 דירוגים קציצות פראסה הפכו לחלק בלתי נפרד מחג הפסח, כאן הן מקבלות אקסטרה טעם בזכות תיבול בבהרט למתכון המלא
פולפטה כרישה וגבינות. צילום: דניאל לילה קציצות איטלקיות עם כרשה וגבינות מאת רועי סופר שעה ורבע קל כשר צמחוני 4 דירוגים polpette פירושו קציצה באיטלקית. היא יכולה להיות עשויה מבשר, מדג או כמו במתכון הזה - מתערובת צמחונית למתכון המלא
לביבות כרישה. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו לביבות כרישה מאת רות אוליבר 30 דקות קל כשר מתכונים לראש השנה כפתיקאס די פראס - לביבות כרישה מטוגנות מסורתיות למתכון המלא
קציצות פרסה של שי לי ליפא. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר קציצות פראסה ובשר פריכות וטעימות מאת שי לי ליפא שעה וחצי קל כשר בשר 14 דירוגים שי לי ליפא חולקת המתכון למאכל שהכי מסמל עבורה את החגים והבית - קציצות כרשה שחוטפים ישר מהמחבת למתכון המלא
קציצות כרישה ובקר. צילום: דן לב | סגנון: טליה גון-אסיף קציצות כרשה ובקר מאת רות אוליבר 40 דקות קל כשר ללא גלוטן 1 דירוגים קציצות עסיסיות ופריכות שאפשר גם לאפות בתנור למתכון המלא