סיבוב פראסה

שלל מתכונים לקציצות פראסה

כל הדרכים להכין קציצות פראסה משגעות
ספטמבר 2020

בגרסה הבשרית או הצמחונית, כמנה ראשונה או עיקרית, בתקופת החגים או בימי חול – ערימה של קציצות פראסה (כרשה) טריות היא תמיד תענוג, בכל גרסה שתבחרו להכין.

לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה
לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה

לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי

יש המון גרסאות ללביבות פראסה. הייחוד כאן הוא שהכרשה והבצל עוברים אידוי ממושך ואטי (כ-3 שעות) שמרכך אותם מאוד למתכון המלא
לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל

4 דירוגים
הגרסה של אביבית עסיסית בזכות השילוב של זוקיני וכרשה, ירוקה וארומטית משום שפע העשבים ודשנה הודות לקשקבל למתכון המלא