מתכון

לביבות סלק וגבינה

דצמבר 2016
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

הסלק אחראי על הטעם המתקתק והצבע המהפנט. המתכון הזה יבטיח שגם את חנוכה הבא יחגגו אצלכם!

הסלק אחראי על הטעם המתקתק והצבע המהפנט. המתכון הזה יבטיח שגם את חנוכה הבא יחגגו אצלכם!

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים סלק מגורר עם ביצים וקוואקר בקערה. משהים כ-10 דקות עד שהקוואקר מתרכך מעט. אם נדמה שהוא עדיין יבש, מוסיפים עוד ביצה.

2

מוסיפים גבינה, שום ותבלינים ומערבבים. מכסים ומקררים 15 דקות להתייצבות.

3

מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים לביבה אחת כדי לטעום ולשפר תיבול ומרקם במידת הצורך.

4

יוצרים לביבות בקוטר 5-4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 3-2 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.

5

מגישים חם או בטמפ’ החדר.