מתכון

לביבות ריקוטה ופירות יבשים

נובמבר 2019
4 דירוגים
לביבות ריקוטה. צילום: shutterstock
לביבות ריקוטה. צילום: shutterstock

במקור הרוסי מכינים את הלביבות עם טבורוג, גבינה רוסית שדומה לריקוטה. בגרסה זו שולבו גם פירות יבשים וקליפת תפוז

מרקחת דובדבנים

החומרים לצנצנת קטנה:

1 כוס (200 גרם) סוכר

200 גרם דובדבנים

1/4 כוס (50 מ"ל) מים

אופן ההכנה:
מבשלים את כל החומרים בסיר על האש הכי נמוכה שיש במשך 90 דקות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים עד קבלת תערובת אחידה.

2

יוצרים מהתערובת כדורים ומקמחים אותם מכל הצדדים. משטחים מעט כל כדור ומטגנים על אש בינונית משני הצדדים.

מגישים

3

אפשר להגיש עם שמנת חמוצה, ריבה, דבש או מרקחת דובדבנים (ראו מתכון).