מתכון

לביבות תפוחי אדמה ובצל מטוגן

מתכון ללביבות תפוחי אדמה נפלאות. מקור המתכון בבלרוס, שבה הלביבות נקראות "דרייניק" או "דרוני"

15,088 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
לביבות תפוחי אדמה ובצל מטוגן. צילום: shutterstock
לביבות תפוחי אדמה ובצל מטוגן. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב ומערבבים את הבצל המטוגן עם הפירה. מוסיפים לפירה את הביצה והקמח ומערבבים היטב.

2

יוצרים מהתערובת לביבות, טובלים אותן בקמח משני הצדדים ומטגנים אותן במעט שמן משני הצדדים.

מגישים

3

אפשר להגיש עם שמנת חמוצה מתובלת בשמיר ובבצל ירוק קצוצים.