מתכון

לברק ממולא בגבינות ואגסים

מאי 2019
3 דירוגים
לברק ממולא בגבינות ואגסים של איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה
לברק ממולא בגבינות ואגסים של איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה

מנה עיקרית למביני דגים - לברקים שלמים ממולאים בגבינות מלוחות, אגסים מתוקים וצ’ילי חריף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מורחים את הדגים בשמן זית, ממליחים, מפלפלים ומניחים בתבנית כשהם פתוחים.

3

מערבבים את כל חומרי המלית בקערה. מניחים תלולית של מלית במרכז הדג ומזלפים מעט שמן זית.

4

צולים כ- 15 דקות עד שהדגים מוכנים. מגישים מייד.