מתכון

לחם בננות, אגוזים ושוקולד צ'יפס

ספטמבר 2019
2 דירוגים
לחם בננות, אגוזים ושוקולד צ'יפס. צילום: shutterstock
לחם בננות, אגוזים ושוקולד צ'יפס. צילום: shutterstock

קוראים לו לחם בשל הצורה, אבל למעשה מדובר לגמרי בעוגה מהסוג הקליל והרב-תכליתי

העוגה הזאת גם יודעת לחיות היטב במקפיא ואפשר להקפיא פרוסות ולהפשיר כשצץ החשק.

תבנית אינגליש קייק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקישוט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית.

2

מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית לקבלת קצף תפוח ובהיר.

3

מנמיכים את מהירות המיקסר. מוסיפים בהדרגה ולפי הסדר חמאה, יוגורט, בננות וקליפת לימון ומערבלים לתערובת אחידה.

4

מחליפים לוו גיטרה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבלים במהירות נמוכה לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים אגוזים, בוטנים ושוקולד צ'יפס ומערבלים רק עד שהם נטמעים.

5

יוצקים לתבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס.

6

אופים 40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.