בפונדו הזה הלחם עצמו הוא כלי הגשה אכיל. לאופן ההכנה צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
חותכים לחם לאורך, לא עד הסוף, בעזרת סכין מסור חדה במרווחים של כ־3 ס"מ. חותכים את הלחם באותו אופן גם לרוחב. משאירים את הבסיס שלם כך שהקוביות נשארות מחוברות.
3
מערבבים בקערה חמאה, פסטו ושום לתערובת אחידה.
4
מורחים את חריצי הלחם בנדיבות בתערובת החמאה וממלאים בגבינות. עוטפים את הלחם בנייר אפייה, עוטפים שוב ברדיד אלומיניום ומהדקים היטב.
5
אופים כחצי שעה להשחמה יפה, עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד.