מתכון

לחמניית פרנה עם סטייק מינוט, פורטובלו וביצה עלומה

אוגוסט 2019
1 דירוגים
לחמניית פרנה עם סטייק מינוט, רוקט, פורטובלו וביצה עלומה של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
לחמניית פרנה עם סטייק מינוט, רוקט, פורטובלו וביצה עלומה של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

כריך חם, עסיסי ומסעיר משכבות של סינטה צרובה, פטריות פורטובלו בשרניות וביצה עלומה שמוסיפה עסיסיות לכל הסיפור

להכנת המנה, דרושות ביצים עלומות. כך תכינו אותן בבית בלי להסתבך

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למיונז שום

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2

מערבבים מיונז עם שום.

3

מחממים לחמניות בתנור עד שהן חמות ופריכות.

4

במקביל מחממים מחבת כבדה עם שמן ומטגנים פטריות עד השחמה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.

5

מוסיפים למחבת נתחי בשר וצורבים שניות אחדות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל.

6

מורחים את הלחמניות במיונז. מניחים נתחי סינטה, פטריות וביצה עלומה ומעל הכל רוקט ומגישים מיד.