מתכון

לינגוויני אנשובי, צלפים ופטרוזיליה

אוקטובר 2019
1 דירוגים
לינגוויני אנשובי, צלפים ופטרוזיליה. צילום: shutterstock
לינגוויני אנשובי, צלפים ופטרוזיליה. צילום: shutterstock

יקח לכם בדיוק 15 דקות להכין את הפסטה הזו, כולל זמן הבישול של האטריות

חשוב להצטייד באנשובי מאיכות טובה. אם משתמשים בצלפים משומרים במלח, כדאי לשטוף אותם לפני שמוסיפים לרוטב.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים פסטה בשפע מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה (לפי הוראות היצרן), מסננים ושומרים 1/2 כוס ממי הבישול.

2

מחממים מחבת גדולה עם שמן, שום ואנשובי ומבשלים 5 דקות על להבה נמוכה עד שהאנשובי מתפרק לגמרי.

3

מוסיפים את מי הבישול, קליפת לימון, צלפים ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה.

4

מוסיפים את הפסטה ומבשלים דקה נוספת תוך ערבוב. מתבלים במלח ופלפל.

5

מגישים חם עם פרמזן מגוררת.