מתכון

לשון עגל ביין אדום

פברואר 2019
1 דירוגים
לשון עגל ביין אדום של שף איתן ואנונו. צילום: אנטולי מיכאלו
לשון עגל ביין אדום של שף איתן ואנונו. צילום: אנטולי מיכאלו

מנה עיקרית חגיגית לארוחת ליל הסדר שמשלבת בין ישן וחדש - לשון עגל ביין אדום

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלסה ורדה

לסלסה ורדה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בסיר רחב ועמוק צולים עם שמן קנולה את הלשון והירקות עד להשחמה.

2

מוסיפים יין אדום, תבלינים ומים לכיסוי. מרתיחים ומבשלים במשך 90 דקות או עד שהלשון רכה. מכבים את האש ומשאירים את הלשון בסיר עוד כחצי שעה. מוציאים את הלשון וכשהיא עדיין חמה מהנוזל מקלפים את העור. מכניסים את הלשון המקולפת למקרר ללילה לפחות ופורסים לפני ההגשה דק. מגישים לצד סלסה.