מתכון

מאפים אישיים של ספגטי וגבינות

מאי 2019
4 דירוגים
מאפים אישיים של ספגטי וגבינות של שפית איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה
מאפים אישיים של ספגטי וגבינות של שפית איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה

מאפה בלקני משאריות ספגטי וגבינות שנותרו במקרר. כאן בגרסה אישית עם שקדים קלויים בטעם לימון

מומלץ להגיש עם תרד מאודה או מוקפץ.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשקדים:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל -200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מכינים את השקדים:

2

ממיסים חמאה במחבת על להבה בינונית, מוסיפים שקדים ומטגנים כ- 2 דקות תוך כדי בחישה עד להזהבה. ממליחים, יוצקים מיץ לימון ומערבבים. מגבירים את הלהבה ומטגנים עוד 2 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. מסננים.

מכינים את המאפים:

3

מערבבים ספגטי, חלמונים, גבינות ופלפל שחור.

4

מניחים 4 תלוליות של התערובת על נייר האפייה, מפזרים שקדים ומפזרים מעל גרגרי כוסברה.

5

אופים כ-20 דקות עד הזהבה. מגישים מעל תלולית של תרד מאודה או מוקפץ.