מתכון

מאפים אישיים של ספגטי וגבינות

מאפה בלקני משאריות ספגטי וגבינות שנותרו במקרר. כאן בגרסה אישית עם שקדים קלויים בטעם לימון

12,338 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
מאפים אישיים של ספגטי וגבינות של שפית איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה
מאפים אישיים של ספגטי וגבינות של שפית איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה

מומלץ להגיש עם תרד מאודה או מוקפץ.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשקדים:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל -200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מכינים את השקדים:

2

ממיסים חמאה במחבת על להבה בינונית, מוסיפים שקדים ומטגנים כ- 2 דקות תוך כדי בחישה עד להזהבה. ממליחים, יוצקים מיץ לימון ומערבבים. מגבירים את הלהבה ומטגנים עוד 2 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. מסננים.

מכינים את המאפים:

3

מערבבים ספגטי, חלמונים, גבינות ופלפל שחור.

4

מניחים 4 תלוליות של התערובת על נייר האפייה, מפזרים שקדים ומפזרים מעל גרגרי כוסברה.

5

אופים כ-20 דקות עד הזהבה. מגישים מעל תלולית של תרד מאודה או מוקפץ.