מאפינס סופר שוקולדיים שמכינים בכמה דקות ובקלות בקערה אחת
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית שקעים (עם 12 שקעים) בעטרות נייר (מנג'טים).
2
מניחים חלב, ביצה, חמאה, חומץ ותמצית וניל בקערה וטורפים לאיחוד. מוסיפים סוכר לבן וסוכר דמררה וטורפים. מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח לתוך הקערה וטורפים לתערובת כמעט אחידה. מוסיפים שוקולד וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. נזהרים מעיבוד יתר.
3
מחלקים את התערובות שווה בשווה בין השקעים. מעטרים כל מאפין בנטיפי שוקולד מריר. מעבירים את התבנית לתנור ואופים 18-15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז אחד המאפינס יוצא מכוסה במעט פירורים לחים.