מתכון

מאפינס דאבל שוקולד בקערה אחת

מרץ 2020
8 דירוגים
מאפינס דאבל שוקולד של נעמה גאון. צילום: נעמה גאון
מאפינס דאבל שוקולד של נעמה גאון. צילום: נעמה גאון

שפים אופים בבית: נעמה גאון מביסטרו וניה מכינה מאפינס שוקולד עשירים במיוחד

מאפינס סופר שוקולדיים שמכינים בכמה דקות ובקלות בקערה אחת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקישוט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית שקעים (עם 12 שקעים) בעטרות נייר (מנג'טים).

2

מניחים חלב, ביצה, חמאה, חומץ ותמצית וניל בקערה וטורפים לאיחוד. מוסיפים סוכר לבן וסוכר דמררה וטורפים. מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח לתוך הקערה וטורפים לתערובת כמעט אחידה. מוסיפים שוקולד וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. נזהרים מעיבוד יתר.

3

מחלקים את התערובות שווה בשווה בין השקעים. מעטרים כל מאפין בנטיפי שוקולד מריר. מעבירים את התבנית לתנור ואופים 18-15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז אחד המאפינס יוצא מכוסה במעט פירורים לחים.