מתכון

מומו – כיסנים נפאליים

כך תכינו בבית את הכיסנים הנפאליים המפורסמים. אתם מחליטים איזה בשר נכנס לתוך המלית

26,713 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מומו -  כיסנים נפאליים
מומו - כיסנים נפאליים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לבצק:

למלית:

אופן ההכנה

מכינים את הבצק

1

שמים קמח ומלח בקערה. מוסיפים מים בהדרגה ומעבדים לבצק. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך. יוצרים כדור, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-20 דקות.

ממלאים ומאדים

2

מערבבים היטב את חומרי המלית.

3

מרדדים את הבצק, וקורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ בעזרת כוס. שמים כף מן המלית במרכז כל עיגול, מקפלים לשניים ואוספים את הקצוות, מורחים את הקצוות במים את הקצוות ומהדקים אותם היטב.

מאדים את הכיסנים בכלי אידוי מבמבוק, או באמצעות שושנת אידוי, או במכשיר מאולתר

4

בסיר גדול ומלא עד חציו במים מציבים קופסת שימורים, ועליה סיר קטן, ובו הכיסנים. מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומאדים כ-10 דקות. מגישים עם רוטב עגבניות מבושל.