מתכון

מוס גבינה עם דובדבנים ופיננסייר שמן זית

יוני 2019
2 דירוגים
מוס גבינה עם דובדבנים ומדלן שמן זית של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
מוס גבינה עם דובדבנים ומדלן שמן זית של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

קינוח קל להכנה, צבעוני ומרשים. עוגות הפיננסייר הקטנות מצוינות גם עם קפה בלי כל התוספות

אפשר להחליף את הדובדבנים במשמשים, אבטיח, או כל פרי קיצי אחר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למוס גבינה

לפיננסייר שמן זית

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

אפשר להחליף את הדובדבנים במשמשים, אבטיח או כל פרי קיצי אחר.

מכינים את מוס הגבינה

2

מערבבים גבינה לבנה, גבינת שמנת, קליפת לימון מגוררת ומחית וניל במיקסר עם וו גיטרה לאיחוד.

3

בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואבקת פודינג לקצפת יציבה.

4

מקפלים את תערובת הגבינות לתוך הקצפת בעדינות ב־3 קיפולים. שומרים בקירור עד ההגשה.

מכינים את הפיננסייר

5

מערבבים בקערה קמח, שקדים טחונים ואבקת סוכר, מוסיפים את החלבונים (לא מוקצפים) ומערבבים. תוך כדי ערבוב מזלפים שמן זית עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר ללילה.

6

מחממים תנור ל־200 מעלות. ממלאים תבניות פיננסייר עד ל־2/3 מגובהן בתערובת ואופים כ־8 דקות עד להזהבה.

7

עורמים את המוס במרכז צלחת הגשה, מסדרים סביבו דובדבנים ומניחים לצדם את הפיננסייר.