מתכון

מחבת של נקניקיות מרגז וירקות

4 דירוגים
מחבת של נקניקיות מרגז וירקות. צילום: דניאל לילה
מחבת של נקניקיות מרגז וירקות. צילום: דניאל לילה

חגיגה צבעונית ופיקנטית של ירקות פריכים ונקניקיות חריפות

מנה פשוטה, שמזכירה לי את מסעדות הפועלים בספרד. חגיגה צבעונית ופיקנטית של ירקות פריכים ונקניקיות חריפות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים תפוחי אדמה ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהם זהובים בחוץ ורכים בפנים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

2

מגבירים את הלהבה, מוסיפים פלפלים ומטגנים עד לחריכה קלה. מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוציאים את הפלפלים והבצל לצלחת.

3

מוסיפים את הנקניקיות למחבת ומטגנים עד להשחמה. מחזירים את הירקות למחבת, מתבלים במלח, פלפל ואריסה ומקפיצים כ-2 דקות.

4

מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים חם.