מתכון

מטבוחת עגבניות וארטישוק

מרץ 2019
2 דירוגים
מטבוחה עגבניות וארטישוק של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
מטבוחה עגבניות וארטישוק של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

הבישול האיטי מוסך בארטישוק טעמים חמצמצים שמעמיקים את טעמי המטבוחה

אפשר להשתמש במטבוחה הזאת גם כבסיס לשקשוקה מושקעת בבראנץ' חגיגי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר. שוטפים את העגבניות, מסמנים x בתחתית כל עגבנייה, חולטים במים הרותחים כדקה ומוציאים. מקלפים את העגבניות וחותכים לרבעים.

2

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים קלות פלפל צ'ילי, שום ולבבות ארטישוק. מוסיפים את העגבניות ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה לפחות עד שהמטבוחה סמיכה.מערבבים מדי פעם. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומערבבים.