אדומה ולוהטת

מטבוחה

כל הדרכים להכין מטבוחה מנצחת
ספטמבר 2020

מטבוחה היא לא רק סלט לפתוח אתו ארוחה או לנגב עם חלה. אם פותחים את הראש  אפשר לשלב אותה בפסטה, בשקשוקה ובמגוון נרחב של תבשילים.

מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן

הוספת הזעפרן למטבוחה היא טוויסט אדיר ששובר את הטעם המוכר של הממרח. המלצה שלנו: מרחו אותה על ברוסקטה מלחם שאור למתכון המלא