מתכון

שמנדר – מטבל סלק

יולי 2019
2 דירוגים
שמנדר- מתבל סלק של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
שמנדר- מתבל סלק של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

ממרח עשוי סלק, טחינה, יוגורט, לימון ופטרוזיליה, עז טעם וצבע. מעולה עם ירקות חיים או עם דגים

בערבית שן המנה הוא מְתָּבַּל.חשוב לא לטחון את הסלק למחית אלא לשמור עליו בחתיכות קטנטנות במרקם גס.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את הסלקים במעבד מזון לפיסות קטנות (לא למחית!). מעבירים לקערה, מוסיפים שום, יוגורט, טחינה ומיץ לימון ומערבבים לאיחוד. אם התערובת אינה סמיכה כמו ממרח מוסיפים עוד טחינה

2

מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים שמן זית בנדיבות ומפזרים פטרוזיליה.