מתכון

מיני מאפינס של תירס טרי

5 דירוגים
מיני מאפינס של תירס טרי. צילום: דניאל לילה
מיני מאפינס של תירס טרי. צילום: דניאל לילה

נשנוש תירס מקסים, טעים וקל להכנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לפיזור מעל:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מערבבים היטב את החומרים היבשים בקערה.

3

מערבבים ביצה ושמנת בקערה ומוסיפים גרגרי תירס. מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים קלות (כמה שפחות, גם אם נשארים גושים זה בסדר גמור). מעבירים לשקעים של תבנית מיני מאפינס משומנת. מפזרים מעל פרמזן.

4

אופים 12-10 דקות, או עד שזהוב וקפיצי למגע.

3 דרכים לבשל תירס

מבשלים מכוסה במיקרוגל עם מעט מים במשך 3 דקות.

מכניסים לסיר עם מים קרים לכיסוי, ומבשלים על הכיריים 10 דקות אחרי שהמים הגיעו לרתיחה.

ואפשר גם במים רותחים. מבשלים 10 דקות אחרי שהמים חזרו לרתיחה.