מתכון

מיץ היביסקוס — חמאייקה

יוני 2019
1 דירוגים
מיץ היביסקוס — חמאייקה של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
מיץ היביסקוס — חמאייקה של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

משקה בצבע אדום עמוק, שיהפוך ברגע למסמר המסיבה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים את ההיביסקוס במים זורמים ללא השריה.

2

מביאים לרתיחה מים והיביסקוס.

3

מכסים ומבשלים 5 דקות. מוסיפים סוכר ומערבבים עד שנמס.

4

מצננים את הרכז לטמפ’ החדר ומסננים.

להגשה

5

מעבירים את המיץ הממותק לכד מזיגה, מוסיפים בערך ליטר מים וקרח.

6

מתבלים במעט מיץ לימון או ליים ומגישים.