מתכון

“מלבי” טפיוקה עם פירות טריים

יולי 2019
2 דירוגים
“מלבי” טפיוקה עם פירות טריים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
“מלבי” טפיוקה עם פירות טריים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

אני מת על הטקסטורה הנהדרת של הטפיוקה ועל הנכונות שלה לספוג טעמים ולהשתלב עם פירות מכל סוג

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלבי טפיוקה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים חלב ומים לרתיחה בסיר. מוסיפים טפיוקה ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם.

2

מוסיפים סוכר ומי קוקוס ומביאים לרתיחה שנייה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד 15 דקות. מערבבים מדי פעם.

3

מסירים מהכיריים ומוסיפים מי ורדים. מצננים היטב. עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 5 ימים.

4

לפני ההגשה: מערבבים בעדינות את המלבי הצונן עם פירות חתוכים ומעטרים בפרחי מאכל.

5

גיוון: מוסיפים בהגשה מעט מרקחת פירות משובחת, רצוי תוצרת בית.