מתכון

מלח עשבים

אוקטובר 2019
1 דירוגים
מלח עשבים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
מלח עשבים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

דגים אוהבים הרבה מלח. מתבלים אותם לפני הצלייה או הבישול במלח עשבים ושום וחלק מהטעמים נספגים בבשר הדג

ממליחים מעט גם אחרי הצלייה כדי ליהנות מניחוח עז יותר של העשבים. המלח מעולה גם לתיבול דגים נאים וגם מנות כמו ירקות צלויים, סלטים וגבינות. 

גיוון: מערבבים 20 גרם מלח עם 1 כף אבקת ליקריץ לקבלת מלח אניסי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־140 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מערבבים פטרוזיליה, שום, צ'ילי, תימין וזעתר ומפזרים בשכבה אחידה בתבנית. אופים חצי שעה, מדי פעם מערבבים. מוציאים מהתנור ומצננים.

2

מערבבים עם המלח ושומרים בקופסה אטומה.