מתכון

מליטות פריכות עם סלט שומר

דצמבר 2018
2 דירוגים
מליטות פריכות עם סלט שומר של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
מליטות פריכות עם סלט שומר של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

את הדגים הקטנים אפשר למצוא בתחילת הקיץ - נצלו את עונתם הקצרה כדי להכין מהם מנות מטוגנות, שהכי כיף לאכול לצד סלט וכוס יין צונן

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט שומר

לסלט שומר

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק. מקמחים קלות את המליטות בקמח דורום ומטגנים עד שהן מזהיבות. מוציאים, מניחים על נייר סופג ומתבלים במלח.

מכינים סלט שומר

2

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.

3

Žמעבירים את הדגים לצלחת הגשה ומסדרים את סלט השומר לצידם.