מתכון

מלפפונים מוחמצים עם ג'ינג'ר, בצלי שאלוט וצ'ילי

המלפפונים לא עוברים תהליך תסיסה ארוך אלא החמצה מהירה שהופכת אותם לסלט או תוספת

1,254 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
מלפפונים מוחמצים עם ג'ינג'ר, בצלי שאלוט וצ'ילי של שפית לילך רווה ושף גיא רובננקו. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: ענת לבל
מלפפונים מוחמצים עם ג'ינג'ר, בצלי שאלוט וצ'ילי של שפית לילך רווה ושף גיא רובננקו. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: ענת לבל

צנצנת בנפח של כ־500 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מסדרים את כל הירקות בצנצנת. מחממים מים וסוכר עד שהסוכר נמס. מוסיפים חומץ ומכבים את האש. מצננים לטמפרטורת החדר. יוצקים את הנוזלים על הירקות ומניחים לשעה־שעתיים. מעבירים למקרר. המלפפונים יישמרו 3־4 ימים (אך אחרי 24 שעות המלפפונים מתחילים להתרכך).