התבלין הבועט של החורף

ג'ינג'ר

שורש הג'ינג'ר משתלב נפלא בכל משקה, תבשיל וקינוח חורפי. ככה עושים את זה
דצמבר 2019

למעט תבשילים שונים ותה חורפי, שורש הג'ינג'ר (זנגביל) משתלב נפלא גם בעוגות, עוגיות ומאפים שונים. כל מה שאפשר לעשות עם המחמם הרשמי של החורף.

סלט ירוקים, הדרים, אגוזי לוז וג'ינג'ר של אמיר כלפון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו
סלט ירוקים, הדרים, אגוזי לוז וג'ינג'ר של אמיר כלפון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו

סלט ירוקים, הדרים, אגוזי לוז וג'ינג'ר

3 דירוגים
3 סוגי חסות פריכות, פילטים נוטפי עסיס של פירות הדר ואגוזים ארומטיים וקריספיים, שלהם משדכים ויניגרט חריף-ומתקתק למתכון המלא
שייטל כבוש בג'ינג'ר, נענע ומייפל של קרן אלה גפן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
שייטל כבוש בג'ינג'ר, נענע ומייפל של קרן אלה גפן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

שייטל כבוש בג'ינג'ר, נענע ומייפל

2 דירוגים
מצפים את נתח הבשר בתערובת של ג'ינג'ר, נענע ולמון גראס וכובשים בסויה ורוטב דגים. התוצאה רכה, עסיסית ועזת טעמים למתכון המלא
עוגת שכבות תפוחים, קרם ג'ינג'ר ותפוחי עץ מיובשים של רותם ליברזון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
עוגת שכבות תפוחים, קרם ג'ינג'ר ותפוחי עץ מיובשים של רותם ליברזון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

עוגת שכבות תפוחים, קרם ג'ינג'ר ותפוחי עץ מיובשים

שכבות של עוגה בחושה מועשרת ברסק תפוחים, ג'ינג'ר מסוכר וקינמון שביניהן קרם ג'ינג'ר ומעל כתר תפוחי עץ מיובשים למתכון המלא
מלפפונים מוחמצים עם ג'ינג'ר, בצלי שאלוט וצ'ילי של שפית לילך רווה ושף גיא רובננקו. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: ענת לבל
מלפפונים מוחמצים עם ג'ינג'ר, בצלי שאלוט וצ'ילי של שפית לילך רווה ושף גיא רובננקו. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: ענת לבל

מלפפונים מוחמצים עם ג'ינג'ר, בצלי שאלוט וצ'ילי

2 דירוגים
המלפפונים לא עוברים תהליך תסיסה ארוך אלא החמצה מהירה שהופכת אותם לסלט או תוספת למתכון המלא