שלא ימרחו אתכם

ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק

דצמבר 2018
2 דירוגים
ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי
ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

ממרח בעל טעמים עזים שמרכיביו העיקריים הם אנשובי, זיתים וארטישוק המעניקים לו טעם חד ובועט

לצנצנת בנפח 500 מ"ל

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את תחתיות הארטישוק במים חמים עד שהן רכות. מסננים, מצננים וטוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית.

2

טוחנים את שאר המרכיבים עד לקבלת מחית. מערבבים את שתי המחיות עד לקבלת ממרח אחיד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.