שלא ימרחו אתכם

ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק

ממרח בעל טעמים עזים שמרכיביו העיקריים הם אנשובי, זיתים וארטישוק המעניקים לו טעם חד ובועט

דצמבר 2018
ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי
ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

לצנצנת בנפח 500 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מבשלים את תחתיות הארטישוק במים חמים עד שהן רכות. מסננים, מצננים וטוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית.

2

טוחנים את שאר המרכיבים עד לקבלת מחית. מערבבים את שתי המחיות עד לקבלת ממרח אחיד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.