מתכון

ממרח חמאת בוטנים, מייפל ושוקולד

דצמבר 2018
2 דירוגים
ממרח חמאת בוטנים, מייפל ושוקולד. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי
ממרח חמאת בוטנים, מייפל ושוקולד. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

השילוב של השילוש הקדוש, בוטנים טחונים, מייפל ושוקולד מייצר שחיתות מושלמת. נותר רק למרוח על פרוסת לחם ולהתמוגג

צנצנת בנפח 350 מ"ל

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים ערמונים במעבד מזון עד לקבלת מחית.

2

מערבבים בקערה טחינה גולמית עם קקאו, סילאן, שמן קוקוס ומים. אם התערובת אינה אחידה מוסיפים מעט מים וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

3

Žמוסיפים לטחינה את הערמונים הטחונים ומקפלים עד לקבלת ממרח אחיד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.