מתכון

מנגולד חם עם טחינה ופיסטוקים קלויים

מרץ 2019
2 דירוגים
סלט מנגולד חם עם טחינה ופיסטוקים קלויים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
סלט מנגולד חם עם טחינה ופיסטוקים קלויים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

תוספת חמה שמתאימה מאוד למנות דגים, עוף או בשר. אפשר להחליף את הטחינה ביוגורט חמצמץ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים שום, לימון, מנגולד ומלח ומטגנים על אש גדולה כ־3 דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם.

2

מעבירים את המנגולד לצלחת הגשה, מוזגים מעל טחינה ומפזרים פיסטוקים.