מתכון

מנגולד חם עם טחינה ופיסטוקים קלויים

תוספת חמה שמתאימה מאוד למנות דגים, עוף או בשר. אפשר להחליף את הטחינה ביוגורט חמצמץ

8,034 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
סלט מנגולד חם עם טחינה ופיסטוקים קלויים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
סלט מנגולד חם עם טחינה ופיסטוקים קלויים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים שום, לימון, מנגולד ומלח ומטגנים על אש גדולה כ־3 דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם.

2

מעבירים את המנגולד לצלחת הגשה, מוזגים מעל טחינה ומפזרים פיסטוקים.