מתכון

מקושקשת טופו

יולי 2019
4 דירוגים
מקושקשת טופו של נריה קלנטרוב. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל
מקושקשת טופו של נריה קלנטרוב. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל

אחד הדברים הראשונים שטבעוני חדש לומד הוא כיצד להפיק את המיטב מטופו. המתכון הקל והזמין ביותר הוא מקושקשת טופו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קורעים טופו בידיים לחתיכות בינוניות (כמו של מקושקשת) ומניחים בקערה. מוסיפים תבלינים ומערבבים. משהים כ-20 דקות.

2

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצלים עד שהם זהובים. מוסיפים את חתיכות הטופו ועלי באק צ'וי ומטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב. מגישים מיד.