הביצה שהתחפשה

חביתה משודרגת

החל מחביתה יפנית ועד פריטטה - הברקות שאפשר להכין עם ביצים
ספטמבר 2019

נמאס לכם מהאומלט הסטנדרטי? מחביתה יפנית דרך פריטטה ועד קוקו סבזי פרסי – שלל דרכים יצירתיות לשדרג את הביצים.

חביתה ממולאת עם אפונה וקריספי שום של דניאל קיציס ואידית פדידה. צילום: טל סיון ציפורן. סטיילינג: דיאנה לינדר
חביתה ממולאת עם אפונה וקריספי שום של דניאל קיציס ואידית פדידה. צילום: טל סיון ציפורן. סטיילינג: דיאנה לינדר

חביתה ממולאת עם אפונה וקריספי שום

אחת המנות המזוהות עם דניאל קיציס, בעקבות התוכנית "משחקי השף", היא חביתה ממולאת. כאן בגרסה תאילנדית סוערת ועזת טעם למתכון המלא
חביתומא - פריטטה עם פירה, שום ועשבי תיבול של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
חביתומא - פריטטה עם פירה, שום ועשבי תיבול של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

חביתומא – פריטטה עם פירה, שום ועשבי תיבול

9 דירוגים
זו לא סתם חביתה: זו פריטטה עם מרקם אוורירי מפנק וטעמי שום וזעתר שיכולה לעמוד במרכז שולחן הבראנץ' למתכון המלא
מַעְקוּדה - פשטידת עוף וביצים של שושנה כהן לברן, מתוך הספר יא אמנה. צילום: יסמין ואריה, סגנון: שרון בן צבי ואילנית כהן פרידמן
מַעְקוּדה - פשטידת עוף וביצים של שושנה כהן לברן, מתוך הספר יא אמנה. צילום: יסמין ואריה, סגנון: שרון בן צבי ואילנית כהן פרידמן

מַעְקוּדה – פשטידת עוף וביצים

4 דירוגים
את המעקודה מכינים במטבחי צפון אפריקה בגרסאות שונות. ייחודה של הגרסה הזו הוא תוספת העוף והביצים השלמות למתכון המלא