אם תשיגו זוקיני בשני צבעים, המנה תהיה יותר צבעונית ויפה. שימו לב – לא משתמשים בכל כמות הצ'רמולה. את מה שנשאר מאחסנים במקרר ומשתמשים לתיבול ירקות אפויים או דגים מטוגנים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצ'רמולה:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים את חומרי הצ'רמולה.
3
מערבבים זוקיני עם 3 כפות צ'רמולה ופירורי לחם. מוסיפים קצת שמן זית אם הקישואים נראים יבשים. מסדרים בתבנית.
4
אופים כ-30 דקות או עד שמזהיב יפה.
5
מגישים חם או בטמפ' החדר לצד יוגורט מתובל בכף צ'רמולה.