מתכון

מקלות קישואים אפויים בפירורי לחם וצ'רמולה

נשנוש פיקנטי (בזכות הצ'רמולה), שיכול להתאים כפתיח לארוחה או חטיף לצד משקה חריף

מקלות קישואים אפויים בפירורי לחם וצ'רמולה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
מקלות קישואים אפויים בפירורי לחם וצ'רמולה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

אם תשיגו זוקיני בשני צבעים, המנה תהיה יותר צבעונית ויפה. שימו לב – לא משתמשים בכל כמות הצ'רמולה. את מה שנשאר מאחסנים במקרר ומשתמשים לתיבול ירקות אפויים או דגים מטוגנים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לצ'רמולה:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את חומרי הצ'רמולה.

3

מערבבים זוקיני עם 3 כפות צ'רמולה ופירורי לחם. מוסיפים קצת שמן זית אם הקישואים נראים יבשים. מסדרים בתבנית.

4

אופים כ-30 דקות או עד שמזהיב יפה.

5

מגישים חם או בטמפ' החדר לצד יוגורט מתובל בכף צ'רמולה.