מתכון

מקרוני אנד צ’יז קטיפתי

4 דירוגים
מקרוני אנד צ’יז קטיפתי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
מקרוני אנד צ’יז קטיפתי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

בין אם היא מוגשת לילדים או ילדים בנשמתם, המנה הזאת היא תמיד הצלחה כבירה

  • תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ או לתבנית מרובעת בגודל 24 ס”מ
  • 1 שעות
  • קל מאוד
  • כשר
  • פסטה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבנית בכף חמאה.

2

מעבדים קוטג’, חלב, חרדל, קאיין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל בבלנדר. מוסיפים פסטה יבשה ו-400 גרם גבינה מגוררת, מערבבים ומשטחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.

3

אופים 30 דקות.

4

מסירים את הכיסוי, מפזרים מעל יתרת הגבינה המגוררת, ואופים 30 דקות נוספות עד השחמה.

5

מצננים 15 דקות לפני ההגשה.