מתכון

מרוצ'ינוס – עוגיות מרציפן אפויות

עוגיות שקדים אפויות מהמטבח הספרדי

דצמבר 2015
מרוצ'ינוס - עוגיות מרציפן אפויות
מרוצ'ינוס - עוגיות מרציפן אפויות

גיוונים:
מחליפים את קליפת התפוז במעט מי ורדים, קינמון או הל טחון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מערבלים מרציפן עם חלבונים במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.

2

מערבבים אבקת שקדים עם אבקת סוכר בקערה. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את תערובת הסוכר ומעבדים לבצק אחיד. מוסיפים קליפת תפוז מגוררת ומערבלים דקה נוספת. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה.

3

מחממים תנור ל-120 מעלות ופורשים נייר אפייה בשתי תבניות.

4

מזלפים עוגיות קטנות בקוטר 2 ס"מ (אפשר גם גדולות יותר).

5

אופים כ-25 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ומעט יבשות למגע.

6

מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.