מתכון

מרוצ’ינוס

אוגוסט 2020
מרוצ’ינוס | רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: דלית רוסו
מרוצ’ינוס | רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: דלית רוסו

המתכון המעודן של קלודיה רודן מזכיר לי את המרוצ'ינוס שאמי הייתה מכינה. לחובבי השקדים והמרציפן מצפה עונג מיוחד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאיבוק

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניית בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה שקדים וסוכר, מוסיפים את שאר החומרים ולשים ביד לעיסה אחידה.

3

מעצבים לכדורים בגודל אגוז מלך, משטחים מעט ומניחים בתבנית.

4

אופים כ-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

5

מצננים ומפזרים אבקת סוכר.