מתכון

מרינדת אצ׳יוטה (Achiote)

יוני 2019
1 דירוגים
מרינדת אצ'יוטה. תמונה: shutterstock
מרינדת אצ'יוטה. תמונה: shutterstock

מרינדה מקסיקנית מסורתית מזרעי עץ אנאטו, מעולה לתיבול דג, עוף, בשר וירקות צלויים ומעניקה צבע וטעם בלתי נשכחים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל החומרים במוט בלנדר לתערובת אחידה. שומרים במקרר עד חודש. לפני צליית נתחי דג, פירות ים או בקר משרים אותם במרינדה או מושחים אותם בה.