מתכון

מרק בורשט רוסי

יוני 2019
3 דירוגים
מרק בורשט רוסי של השף אסף מישקובסקי. צילום: אתי כץ
מרק בורשט רוסי של השף אסף מישקובסקי. צילום: אתי כץ

אם מכינים את המרק בגרסת פרווה, עם ציר ירקות וללא קוביות בשר, מומלץ להגיש עם כף של שמנת חמוצה במרכז הצלחת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל ושיני השום ומוסיפים את הגזר והסלק המגוררים (אם מכינים את המרק עם קוביות בשר, מוסיפים אותן בשלב זה ומטגנים עד להשחמה קלה).

2

מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות נוספות.

3

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים בבישול של עוד כ-10 דקות.

4

מוסיפים את הכרוב הלבן, מתבלים במלח ופלפל ומשלימים טעמים.

5

טיפ: אם מכינים את המרק בגרסת פרווה, עם ציר ירקות וללא קוביות בשר, מומלץ להגיש עם כף של שמנת חמוצה במרכז כל צלחת מרק.