מתכון

מרק ברווז אסייאתי

יולי 2019
2 דירוגים
מרק ברווז אסייאתי של השף חיים טיבי. צילום: בן יוסטר
מרק ברווז אסייאתי של השף חיים טיבי. צילום: בן יוסטר

למי שמאס במרק עוף הגיע הזמן להתקדם לשלב הבא במטבח - מרק ברווז

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים 4 ליטרים מים בסיר גדול, מוסיפים את העצמות ומרתיחים. שופכים את המים, שוטפים את העצמות ומחזירים לסיר. ממלאים שוב מים ומוסיפים את העצמות הנקיות.

2

מוסיפים לסיר את הבצלים, הגזרים, הסלרי והכרשות ומרתיחים. מקטינים את האש ומבשלים במשך 45 דקות. מסננים את הציר (שומרים את הירקות בצד) ומחזירים לסיר (ללא הירקות והעצמות).

3

מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית (בבעבוע קל) עד שבשר הברווז רך ונימוח. מתקנים תיבול. מגישים את המרק עם הירקות.