מתכון

מרק גספאצ’ו אסיאתי

גספאצ’ו עם סויה, מירין וחומץ אורז? אחרי שתטעמו יהיה לכם קשה לחזור לגספאצ’ו הקלאסי

יולי 2019
מרק גספאצ’ו אסיאתי של שי לי ליפא. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מרק גספאצ’ו אסיאתי של שי לי ליפא. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

שעתיים קירור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. יוצקים לכלי אחסון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות למיזוג טעמים.

2

מוציאים מקירור, טועמים ומתקנים תיבול.

3

יוצקים לקערות או לכוסות.

4

בהגשה: חוצים את המלפפון ומרוקנים את הליבה בעזרת כפית, חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ ומניחים על פני הגספאצ’ו במרכז כל כוס. מפזרים מעל כוסברה ומגישים.