מתכון

מרק גספאצ’ו אסיאתי

יולי 2019
2 דירוגים
מרק גספאצ’ו אסיאתי של שי לי ליפא. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מרק גספאצ’ו אסיאתי של שי לי ליפא. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

גספאצ’ו עם סויה, מירין וחומץ אורז? אחרי שתטעמו יהיה לכם קשה לחזור לגספאצ’ו הקלאסי

שעתיים קירור

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. יוצקים לכלי אחסון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות למיזוג טעמים.

2

מוציאים מקירור, טועמים ומתקנים תיבול.

3

יוצקים לקערות או לכוסות.

4

בהגשה: חוצים את המלפפון ומרוקנים את הליבה בעזרת כפית, חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ ומניחים על פני הגספאצ’ו במרכז כל כוס. מפזרים מעל כוסברה ומגישים.