מתכון

מרק מנגולד וערמונים

נובמבר 2019
3 דירוגים
מרק מנגולד וערמונים של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
מרק מנגולד וערמונים של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

מרק מעולה לפתיחת העונה הקרה. יש בו עומק טעמים הודות לציר העוף, טעם ירוק מדהים של המנגולד ומתיקות של ערמונים

לא כולל זמן הכנה של ציר העוף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרק

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

בעזרת סכין חדה חורצים X בקליפת הערמונים. מרתיחים שפע מים בסיר עם מלח ומבשלים את הערמונים כחצי שעה. מסננים, מצננים מעט וקולפים את הערמונים. שוברים אותם גס.

2

מעבירים לסיר גדול את כל המצרכים (כולל הערמונים), למעט עלי מנגולד. מבשלים על להבה בינונית כעשר דקות.

3

מגלגלים יחד עלי מנגולד וחותכים לגפרורים דקים (שיפונד). מכניסים למרק ומבשלים עוד 5 דקות בלבד. מסירים מהאש ומגישים.