מתכון

מרק עגבניות ובזיליקום

פברואר 2016
9 דירוגים
מרק עגבניות ובזיליקום. צילום: דניאל לילה
מרק עגבניות ובזיליקום. צילום: דניאל לילה

מרק העגבניות הקלאסי מקבל טוויסט מעניין ועוד רובד של מתיקות בזכות תוספת של בטטות וגזרים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן וחמאה בסיר גדול ומטגנים בצל כ-3 דקות לריכוך. מוסיפים כרישה ומטגנים כ-2 דקות לריכוך. מוסיפים גזרים ומטגנים 3 דקות להזהבה ולריכוך. מוסיפים שום ומטגנים דקה.

2

מוסיפים לסיר בטטות, עגבניות, רסק, סוכר, תבלינים ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.

3

טוחנים את המרק בעזרת בלנדר ידני או במעבד מזון.

4

מחזירים לאש ומביאים לרתיחה. מוסיפים בזיליקום וכוסברה ומבשלים דקה נוספת. מכבים, מכסים וממתינים כמה דקות כדי שטעמי העשבים ייטמעו במרק.

5

מגישים עם פרמזן מגוררת וקרוטונים.