מרקים מהירים

מיסו יפני, לחשו אלג'יראי ומרק עדשים חמצמץ והכי ישראלי שיש. בלי בישול ארוך וציפייה ממושכת, תוך פחות משעה ויש לכם מרק מכל מקום שתרצו בעולם

מרק ברוקולי ואנשובי עם קרוסטיני גורגונזולה ואנשובי של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סגנון: אוריה גבע
מרק ברוקולי ואנשובי עם קרוסטיני גורגונזולה ואנשובי של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סגנון: אוריה גבע

מרק ברוקולי ואנשובי עם קרוסטיני גורגונזולה ואנשובי

1 דירוגים
טעמים נועזים של חורף. את הברוקולי החלוט והרענן מוסיפים בשלב ריסוק המרק למתכון המלא
מרק ירקות עשיר עם כופתאות גבינת עיזים של עינב ברמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
מרק ירקות עשיר עם כופתאות גבינת עיזים של עינב ברמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

מרק ירקות עשיר עם כופתאות גבינת עיזים

1 דירוגים
גבינת עיזים ומרק ירקות הם מקרה קלאסי של הפכים משלימים: המרק מתון ומעודן והגבינה עזת טעם ובועטת למתכון המלא
מינסטרונה של ארטישוק ושעועית לבנה של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דלית רוסו
מינסטרונה של ארטישוק ושעועית לבנה של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דלית רוסו

מינסטרונה של ארטישוק ושעועית לבנה

1 דירוגים
מרק ירקות אביבי וכפרי עם שפע ירקות, פסטה מבושלת ופטנט: מוסיפים לבישול קליפת פרמזן, שמעניקה למרק טעם אגוזי למתכון המלא

מרק עגבניות עם טוסטוני גבינת עיזים

מרק פטנט מ-3 רכיבים: חמאה, בצל ושימורי עגבניות. מה שמקפיץ את המרק היא גבינת עיזים צלויה על פרוסות באגט למתכון המלא
מינסטרה די צ'צ'י – מרק חומוס וירקות מאיטליה של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
מינסטרה די צ'צ'י – מרק חומוס וירקות מאיטליה של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

מינסטרה די צ'צ'י: מרק חומוס וירקות מאיטליה

6 דירוגים
את המרק הטבעוני הזה, שמגיע מחבל אברוצו באיטליה, אפשר להכין ממש בקלות, ולקבל ארוחה משביעה וטעימה ליום חורפי למתכון המלא
גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן של רן שמואלי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן של רן שמואלי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן

1 דירוגים
החליפו את העגבניות האדומות בשרי צהובות, חזקו את הצבע הלוהט בפלפלים צהובים ובמעט חריף - ויש לכם מרק מושלם למתכון המלא
זרו סובה - אטריות כוסמת בדאשי יפני. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
זרו סובה - אטריות כוסמת בדאשי יפני. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

זרו סובה – אטריות כוסמת בדאשי יפני

1 דירוגים
שורה של תוספות כמו צנון מגורר, בצל ירוק או ג’ינג’ר מוגשות בצד ומעשירות את המרק הקר – בדומה לגספאצ’ו הספרדי למתכון המלא