מתכון

מרק עגבניות עם פסטה, חומוס ופסטו

דצמבר 2015
3 דירוגים
מרק עגבניות עם פסטה, חומוס ופסטו. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף
מרק עגבניות עם פסטה, חומוס ופסטו. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף

הגרסה שהילדים הכי יאהבו: מבשלים את הפסטה בתוך המרק, והיא שמסמיכה אותו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים סיר עם שמן זית וחמאה. מוסיפים שום, שאטה ואורגנו ומטגנים דקה בלי שהשום ייחרך.

2

מוסיפים עגבניות, חומוס, ציר (או מים) ופסטה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-15 דקות על להבה בינונית.

3

מתבלים במלח, פלפל, סוכר, מיץ לימון ופסטו.

4

יוצקים לקערות ומפזרים גבינת פרמזן בנדיבות.

גיוון: את גרגרי החומוס ניתן להחליף בשעועית לבנה.