לא רק נזיד עדשים

מרק שהוא ארוחה

זה מרק? זה תבשיל? זה נזיד. עם כופתאות, פסטה, אטריות, קטניות ושלל ירקות - לפניכם, שלל מרקים שהם ארוחה שלמה
פברואר 2020
מינסטרונה של ארטישוק ושעועית לבנה של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דלית רוסו
מינסטרונה של ארטישוק ושעועית לבנה של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דלית רוסו

מינסטרונה של ארטישוק ושעועית לבנה

1 דירוגים
מרק ירקות אביבי וכפרי עם שפע ירקות, פסטה מבושלת ופטנט: מוסיפים לבישול קליפת פרמזן, שמעניקה למרק טעם אגוזי למתכון המלא
דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי

2 דירוגים
מנה שמחברת בין כמה סגנונות: את החורשט סבזי הפכתי למרק שבו מתבשלים הדגים, והוא מוגש עם פסטה פיצ'י בשרנית למתכון המלא
מרק שעועית בובעס איטלקי עם ברוסקטה, בייקון וקלמרי של שף עידו פיינר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
מרק שעועית בובעס איטלקי עם ברוסקטה, בייקון וקלמרי של שף עידו פיינר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

מרק שעועית בובעס איטלקי עם ברוסקטה, בייקון וקלמרי

5 דירוגים
המרק האיטלקי הכפרי מוגש סמיך, כמעט כמו נזיד. אני מוסיף לו קלמרי צלוי ופפריקה מעושנת שמוסיפים לו עניין ועומק למתכון המלא
מינסטרה די צ'צ'י – מרק חומוס וירקות מאיטליה של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
מינסטרה די צ'צ'י – מרק חומוס וירקות מאיטליה של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

מינסטרה די צ'צ'י: מרק חומוס וירקות מאיטליה

6 דירוגים
את המרק הטבעוני הזה, שמגיע מחבל אברוצו באיטליה, אפשר להכין ממש בקלות, ולקבל ארוחה משביעה וטעימה ליום חורפי למתכון המלא
דמפלינגס אווז במרק כנפיים חריף של יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
דמפלינגס אווז במרק כנפיים חריף של יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

דמפלינגס אווז במרק כנפיים חריף

גרסה עדכנית לכיסוני דמפלינגס סיניים. הם רכים, שומניים ומתחברים נפלא למרק מתובל וחריף למתכון המלא
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

מרק פו עוף (Pho ga) עם וון-טון ונתחי עוף

2 דירוגים
בווייטנאם מקובל לקצוץ את העוף על עצמותיו באמצעות קופיץ, אבל אפשר בהחלט להפריד את הבשר מהעצמות למתכון המלא