משרים את הפול הלבן במים לילה לפני ההכנה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסננים את הפול ממי ההשריה ומוסיפים לסיר עם המים.
2
מבשלים במשך 10 דקות.
3
לאחר הרתיחה מאדים בסיר נפרד את הבצל עם שמן הזית וכל התבלינים ומכניסים את הכל לסיר של הפול.
4
מכניסים למעבד מזון וטוחנים הכל יחד.
להגשה
5
מומלץ להגיש עם קרוטונים וסלט עגבניות מתובל בשמן זית, מיץ לימון ודואה מצרית (תערובת תבלינים המכילה זרעי שומשום, גרגירי כוסברה, כמון ועוד).