הקרם דה לה קרם

13 מרקי קרם קטיפתיים

רעיונות למרקים צבעוניים במרקם חלק וענוג
ינואר 2019

אחד מהלהיטים הנצחיים ביותר של החורף הם מרקי הקרם הקטיפתיים. אפשר להכין אותם משלל ירקות כמו כרובית, בטטה ואפילו ארטישוק. ניתן להוסיף תיבול מינימלי למרק כרובית או מרק כתום מסורתי או לחילופין להתפרע  ולתת להם טוויסט תאילנדי או הודי ואפילו להוסיף גבינת רוקפור בועטת. רק אל תשכחו להצטייד בבלנדר מוט.

וישיסואז קישואים ותפוחי אדמה של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל
וישיסואז קישואים ותפוחי אדמה של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל

וישיסואז קישואים ותפוחי אדמה

לתפוח האדמה והכרשה, הזוג הנצחי שמרכיב את מרק הווישיסואז הצרפתי, מצטרף הקישוא – שמכניס למרק את הקלילות והאווריריות שאותם העונה מבקשת למתכון המלא
  • מרק חצילים שרופים, קוקוס ומיסו של אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    מרק חצילים שרופים, קוקוס ומיסו של אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
  • מרק חצילים שרופים, קוקוס ומיסו של אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    מרק חצילים שרופים, קוקוס ומיסו של אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

מרק חצילים שרופים, קוקוס ומיסו

מרק חצילים קרמי עם ניחוח אסייתי בזכות המיסו למתכון המלא
מרק וישיסואז צרפתי עם דוקסל פטריות של שף עידו פיינר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
מרק וישיסואז צרפתי עם דוקסל פטריות של שף עידו פיינר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

מרק וישיסואז צרפתי עם דוקסל פטריות

3 דירוגים
את הווישיסואז הקלאסי מגישים קר. בגרסה הזאת הוא מוגש חם עם דוקסל הפטריות שמוסיף לו טעם וצבע למתכון המלא
מרק מוליגטוני – מרק עדשים צהובות וקוקוס של רינה פושקרנה. צילום: יפית בשבקין סטיילינג: שניר שרוני
מרק מוליגטוני – מרק עדשים צהובות וקוקוס של רינה פושקרנה. צילום: יפית בשבקין סטיילינג: שניר שרוני

מרק מוליגטוני - מרק הודי מעדשים וקוקוס

2 דירוגים
משמעות השם היא "מי פלפל" אבל זה עלולה להטעות. המרק סמיך ועשיר מאוד. בהודו הוא מוגש כמרכז הארוחה, לצד אורז למתכון המלא